BUITENDOUCHES

Heerlijk om voor en na het zwemmen lekker af te douchen en op hele hete dagen snel verkoeling te zoeken.
Buitendouches zijn in de zomer natuurlijk het summum van luxe. Heerlijk om voor en na het zwemmen lekker af te douchen en op hele hete dagen snel verkoeling te zoeken. Maar ook in de winter en het vroege voorjaar is een warme douche een weldaad.

Wellness en badkamers zijn al jaren een harmonieuze eenheid, maar ook in de tuin is wellness hét nieuwe toverwoord. De vrijstaande buitendouches van JEE-O combineren duurzaam design met luxe en functionaliteit. Ze zijn perfect als solitair element in de tuin om lekker even af te koelen en vanuit hygiënisch oogpunt onmisbaar voor wie in de tuin een zwembad, of sauna heeft. Lekker buiten zwemmen is lekker buiten afdouchen.

Zomer - Winter
JEE-O
JEE-O komt tegemoet aan deze wens en heeft zes luxe douches, die voorzien kunnen worden van de speciale 365 all weather frost free optie. Het gaat om de vrijstaande douches original 01 en 04, de fatline 01 en 04, de pure en de soho. Verleng het tuinseizoen naar 365 dagen per jaar. Voortaan kan iedereen comfortabel én gegarandeerd vorstvrij buiten douchen, tot zelfs min 30°C. Geniet van de bijzondere ervaring om in de buitenlucht te douchen. In álle seizoenen; dag in, dag uit. Maximale mini-wellness.

U kan de douches bij ons aankopen of u kan kiezen om hem ook door ons te laten plaatsen. Indien u meer informatie wenst, aarzel niet ons te