OM HET MAXIMALE UIT UW TUINONTWERP TE HALEN

is goed onderhoud onontbeerlijk

TUINEN LENEER ZORGT OP VERANTWOORDE WIJZE VOOR UW TUIN,

zodat uw tuin in alle seizoenen in perfecte conditie is.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

SNOEIEN EN VELLEN VAN BOMEN

Om bomen in goede gezondheid te houden ...

Lees meer

Tuinonderhoud

Om het maximale uit uw tuinontwerp te halen is goed onderhoud onontbeerlijk.
Tuinonderhoud
Gesnoeide en verzorgde bomen en heesters, een gemaaid gazon, een onkruidvrije tuin of bedrijfsterrein, waarborgen een fraaie en verzorgde aanblik.

TUINEN LENEER zorgt er op verantwoorde wijze voor dat uw tuin op de juiste manier verzorgd wordt en in alle seizoenen in een perfecte conditie is.

Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin, Tuinen Leneer regelt onderhoud op maat ! Zowel onderhoud in regie op aanvraag of periodiek,  onderhoudscontracten als projectmatig onderhoud zijn mogelijk. Op basis van uw wensen en de vereisten van uw tuin, bedrijfsterrein of activiteiten kunnen wij een onderhoudsschema op maat bieden. U bepaalt dus uiteindelijk helemaal zelf hoe en wanneer uw tuin of terrein wordt bijgehouden.

parallax layer

EEN ONDERHOUDSVRIJE TUIN?

Het is een illusie te denken dat een onderhoudsvrije tuin mogelijk is.

Echter door een handige vormgeving en plantenkeuze kunt u de hoeveelheid werk wel beperken. Maar het is wel nodig één of twee keer per jaar structureel onderhoud te doen. Dat wil zeggen bemesten, snoeien, vaste planten verjongen en verplaatsen.

SNOEIEN EN VELLEN VAN BOMEN

Om bomen in goede gezondheid te houden ...

Snoeien van bomen

Om een boom in goede gezondheid te houden, moet deze op regelmatige basis gesnoeid worden. Het juist snoeien van bomen vergt veel kennis en vakmanschap. Inzicht in het effect dat snoeien heeft en het gebruik van de juiste snoeitechnieken is met name belangrijk als het gaat om het vormen van een boom of het beperken van de grootte.

Vellen van bomen

Ook met het professioneel en veilig vellen van bomen of het verwijderen van omvergewaaide of beschadigde bomen kan ik u van dienst zijn.