top of page

Decoratie

Om het pakket compleet te maken bieden wij u decoraties aan

die uw tuin omtoveren tot een plaats waar het aangenaam vertoeven is.

 

Het is de pot in de juiste kleur die uw tuin afwerkt

of de verlichting die perfect geïntegreerd is en het juiste in het licht zet,

de douche die voor verfrissing zorgt op een zomerse dag

of het juiste accessoire dat voor de juiste sfeer zorgt.

 

 

De tuin is meestal bedoeld als verblijfplaats, om zich te onthaasten uit het druk en jachtig leven. Daar horen de mooiste buitenmeubelen bij. Wij zochten voor u alvast betrouwbare partners die u met kennis van zaken begeleiden bij deze keuze.

 

buiten potten tuinen leneer atelier vierkant
Vasari 3 2014.jpg

Verlichting

Bij de inrichting van de tuin mag u de verlichting niet vergeten.

De functie van de verlichting (sfeer, veiligheid, inkom en oprit verlichten…) dicteert mee welke lampen en armaturen u kunt gebruiken.

 

Overdag zijn vooral de indeling en het ontwerp van uw tuin van belang en ’s avonds of ’s nachts worden de sfeer en het beeld van uw tuin bepaald door uw verlichting.

 

Bovendien wordt ook de verlichting geplaatst door tuinen Leneer en gaat het niet louter om de verkoop. Zo worden door ons de vereiste wachtbuizen en kabels geplaatst. De sturingen en aansluitingen gebeuren door een geregistreerde elektriciteitsaannemer.

Indien gewenst, kunnen wij voor u een verlichtingsplan laten opmaken door onze gespecialiseerde partners.

Buitenpotten

Plantenbakken op jouw terras, buitenruimte of pool house geven uw tuin of terras net dat beetje meer en bewijzen dat tijdloos design en functionaliteit perfect samen kunnen gaan. Een paar mooie grote plantenbakken met wintervaste of mediterrane planten maken het verschil.

Buitendouches

Buitendouches zijn in de zomer natuurlijk het summum van luxe.

Heerlijk om voor en na het zwemmen lekker af te douchen en op hele hete dagen snel verkoeling te zoeken. Maar ook in de winter en het vroege voorjaar is een warme douche een weldaad.

Wellness en badkamers zijn al jaren een harmonieuze eenheid, maar ook in de tuin is wellness hét nieuwe toverwoord. De vrijstaande buitendouches van JEE-O combineren duurzaam design met luxe en functionaliteit. Ze zijn perfect als solitair element in de tuin om lekker even af te koelen en vanuit hygiënisch oogpunt onmisbaar voor wie in de tuin een zwembad, of sauna heeft. Lekker buiten zwemmen is lekker buiten afdouchen.

Wij creëren jouw droomtuin.
Vertel ons vandaag nog over jouw project.
bottom of page